Vi vill bli fler

Vill du göra skillnad i samhället? Stödja beslutsfattare och skapa bestående förändringar inom privat- och offentlig sektor? Vi söker dig som vill driva utvecklingsprojekt och förändringsarbeten!

Som Managementkonsult hos oss utgår du från ett systemtänkande där individ, grupp och organisation tas i beaktning. Du arbetar med att bidra till kundens förändringsresa på ett effektivt sätt. Du arbetar utifrån en tydlig målsättning i olika projekt där målet är att kunden ska bli skicklig på att möta och förstå den förändring som sker. Vår kund tror att en lyckad förändring sker genom förståelse för att allt hänger ihop och att varje organisation är unik.

Du kommer bl.a. arbeta med att:
– Ta fram konkreta direktiv, planer och aktiviteter utifrån kunds önskemål.
– Genomföra analyser och ge rekommendationer av val av förändring.
– Genomföra översyn av organisation och dess roller, ge förslag på förändring.
– Leda och driva införandet av förändringar och implementera beslut.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete. Kanske har du arbetat som ledare i några år och nu känner dig redo att hjälpa andra organisationer och verksamheter att vidareutvecklas och ta nästa steg? Du är av uppfattningen att människor har viljan och förmågan att leda sig själva. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller verksamhetsutveckling. Du har en akademisk examen och god vana av att utveckla nätverk med personer på beslutfattande positioner

Som person har du en god analytisk förmåga och är duktig på att växla mellan skratt och allvar. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta självständigt och är affärsmässig i ditt agerande. Du har förmågan att driva projekt på egen hand och förstår vikten av att fråga efter hjälp samt dra nytta av dina kollegors kompetens. Du är en tydlig kommunikatör i såväl tal som skrift.

Är du den som har förmågan att skapa förtroende i din omgivning och vill hjälpa organisationer och dess individer utvecklas? Då tycker jag att du skickar in en ansökan direkt till niklas.rahm@colegica.se eller till pontus.geijer@studentconsulting.com